HVAD KAN VI INDENDØRS

NORDSJÆLLANDS SNEDKERI

RESPEKT FOR FAGET - LEVERET TIL TIDEN

KØKKENER

SKABSVÆGGE

GARDEROBER

MØBLER

REOLER

VINDUER OG DØRE

MONTAGEOPGAVER

PLANLØSNINGER

GULVE OG LOFTER

INTERIØR

TRAPPER

TRÆDREJNING


Vi laver SNEDKERKØKKENER, FRONTER, SKABSLØSNINGER og BADEVÆRELSESMILJØER på bestilling. Skal du have noget som ikke er i handelen? Vi laver det til dig.

Du kan designe dit eget køkken og da vi ikke har en prædefineret produktionslinje men er vant til at producere efter kundens ønsker så får du et lækkert snedkerkøkken hos os til en fair pris. 


Vi har eget stort værksted i Nordsjælland med alt i maskiner. Dette gør at vi kan producere alt fra drejede nips til trappeløb. 


Hos Nordsjællands Snedkeri sætter vi en ære i at levere det bedste produkt til kunden - til tiden - og til den rette pris.

Har du brug for at vi hjælper med at DESIGNE en løsning til dit projekt så er vi skarpe på den del. Vi tager kort sagt dine krav og behov og omsætter det til et færdigt leveret og monteret produkt. Vi gør det til tiden, til den aftalte pris og der er ingen ekstraregninger. 


-oOo-


Vi har desuden vores egen serie af ting til hjemmet. Serien hedder BYHÅND og bliver lavet i mindre produktioner til enkelte salgskanaler og firmagaver.


SNEDKER / TØMRER / DESIGN / PRODUKTION / MONTAGE / FUGE

VED KLÆDEBO 14 / 2970 HØRSHOLM / TELEFON 3013 7801 / CVR 3497 9650 / MAIL@NORDSNEDKERI.DK